Freesmachine kopen?

Machines van Hikoki (voorheen Hitachi) maken een groot deel uit van het assortiment, dit elektrische gereedschap is simpelweg van topkwaliteit! Natuurlijk krijg je via Cncmachinekopen.nl een uitstekende service van echte specialisten, zoals je dat mag verwachten.

Betrouwbare bovenfreesmachines van Hikoki

Het assortiment bovenfrezen bevat diverse frees machines van Hikoki/Hitachi, berucht vanwege de uitstekende kwaliteit. Los te bestellen of aan te schaffen als een mooie set inclusief koffer en accessoires.

Freesmachines worden gebruikt om profielen of vormen van materialen zoals hout, kunststof, aluminium en staal te maken. Een bovenfrees is erg goed om stukken hout in één te schuiven. Een lamellenfrees doet hetzelfde, maar een mes wordt gebruikt om de twee stukken hout met elkaar te verbinden.

In plaats daarvan kies je een muurfrees voor het maken van gleuven in de muur, zodat elektriciteit netjes kan worden weggewerkt. Ten slotte is de kantenfrees bijna hetzelfde als de bovenfrees, maar hiermee kunt u betere sleuven maken aan de rand van uw werkstuk.