Machines - CNC machine kopen, Freesmachines bestellen.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Machines

Cncmachinkopen.nl heeft een selectie voor je gemaakt van de meest verkochte machines die de bekende leveranciers momenteel aanbieden, en ook nog voor de scherpste prijs. Maak je keuze en bestel op een eenvoudige manier de machine die je nodig hebt. De nieuwste modellen met de hoogste garantie en vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.

Computer numerical control of kortweg CNC betreft de computergestuurde regeling van werktuigmachines, meestal in de verspaningstechniek, die snel en nauwkeurig stukken moeten maken in metaal, kunststof of hout. Dit gebeurt op basis van een programma dat meestal wordt gegenereerd in een Computer-aided manufacturing (CAM)-systeem. Meestal gebruikt men hiervoor nog de EIA-274-D standaard, ook wel G-code genoemd. De M-code wordt ook vaak gebruikt om bijkomende functies (zoals gereedschapswissel) aan te roepen.

Als je een nieuwe website gaat opstarten is het uitermate belangrijk een goede domeinnaam aan te kopen. Het kopen van een bestaande domeinnaam kan hierbij een goede oplossing zijn. De aanschaf van een goede domeinnaam is bijna het halve werk.

Domeinnaam

Domeinnaam

Domeinnaam cncmachinekopen.nl

299,00 € Toevoegen
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu